Ga naar de inhoud

Contact

U kunt mij bereiken via onderstaande gegevens tijdens kantooruren. Heeft u in op andere tijden een vraag, stuur een email, dan bel ik u terug. U kunt hiervoor ook op de email-knop drukken.

Ranko Veuger – De Molenconsulent

Molendag Heusden en Altena

Mobiel

+31 (0) 6 1323 1617

Email

info@molenconsulent.nl

Adres

Wijsterseweg 147

7934 TE Stuifzand

VEEL GESTELDE VRAGEN

HOE SNEL BEANTWOORD U EEN MAIL?

Ik streef er naar een mail, afhankelijk van de gestelde vraag, binnen een werkweek te beantwoorden. Een en ander natuurlijk afhankelijk van de omstandigheden.

WAT IS UW UURTARIEF?

Ik werk met een vast uurtarief. Informeer hierna bij specifieke vragen. Ik neem ook opdrachten aan tegen een vaste prijs. Voor een onderhoudsinspectie en een PIP-plan rekenen ik bijvoorbeeld een vaste bedrag binnen Nederland.

WAT ZIJN UW VOORWAARDEN?

Op al mijn aanbiedingen en opdrachten is de rechtsverhouding “De nieuwe regeling 2011 – Rechtsverhouding opdrachtgever architect, ingenieur en adviseur DNR 2011” van toepassing. Deze kunt u hier downloaden. Daarnaast kunnen per opdracht afwijkende of aanvullende voorwaarden worden afgesproken.

MAG IK U OOK APPEN?

Ja, dat is prima. Wanneer het gaat om een korte, makkelijk te beantwoorden vraag is een appje het aangewezen medium. Of bijvoorbeeld om een afspraak te plannen. Ik werk met Whatsapp en Signal.

HOE LANG DUURT HET VOOR IK EEN OFFERTE KRIJG?

Wanneer ik voldoende informatie hebben gekregen kunt u binnen een week een offerte verwachten. Voor specifiek vragen kan eerst een gesprek of een bezoek aan de molen noodzakelijk zijn.